baalcim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
“Kullanılabilirlik ve işlevsellik androidlerde çok daha fazladır.” Nasıl daha fazla hocam? iPhone’nin en eski modelleri, 6, 6s ve 7 bile hâlen güncel olarak kullanılıyor. Bir çok kişi tercih ediyor. Android’de o kadar eski bir telefonu kullanmayı geçtim düşünemezsiniz bile.
Ben öyle deli gibi savunup cevap verenlerden değilim hocam alınmayın iphone savunabilirsiniz saygı duyarım ama dediğiniz cihazlar benim çöpümde şu anda kullanmamış birisi değilim elimde 2 tane yedekte tuttuğum bir 7 bir de 7 plus var ama çöp benim gözümde. onlara da güncelleme gelmiyor daha 2 gün önce turktelekomun uygulaması çalışmaz oldu iphone 7de. sil yükle işe yaramıyor öyle kaldı telefon. j3 android var onda çalıştırıyorum türk telekomun uygulaması. Ben son kullanıcıyım işlevine böyle bakarım. içini açıp heee bunda bu chipset bu ram kullanılmış bu 100 yıl daha dayanır demem. İşimi görmesine bakarım. Android telefonların hepsini kullanmaya devam ederken iphone'larda sorun yaşıyorsam bunu dile getiririm kullanılabilirlik ve işlevsellik adıyla.

Edit: Siz de farklı şekilde iphone'dan memnun kalmışsınızdır onu kullanılabilir ve işlevsel görürsünüz onu söylersiniz bunun bence sakıncası yok niye öneriyorsun diye sormam bile çünkü siz öyle memnun kalmışsınızdır. Aynı şekilde ben de böyle memnun kaldım.