Bugün Sabiha havalimanında uçak beklerken “Havalimanı içinde” biraz köşede kalmış içinde envai çeşit ürün bulunan gift shop kisvesi altında çalışan bir mağaza önünde oturdum. Bir yandan laptobumla takılırken bir yandan da gözüm dükkana gitti bayağıda erken geldiğimden ötürü uzunca gözlemleme şansım oldu dükkanın önünde 3 saat kadar zaman geçirdim ve bir tane bile satış olmadı. Ara ara asıl dükkana en bişeyler alabilecek potensiyeli yüksek kişiler olan Araplar giriyo ama çalışanlardan hiçbirisi Arapça bilmediği anlaşamadan çıkıyolar.

İçerde 4 eleman boş boş dolaşıp duruyorlar ve günün en yoğun zamanı 18-21 arası yaşanıyor bu olaylar. Burda ne dükkanın, ne elemanların ne de içerdeki bozulabilecek gıda ürünlerinin parası çıkabilir, bozulur elinde kalır. Hatta bu performansla değil dükkan kirasını çıkarmak elemanların ücretini bile çıkamazlar

Sonra düşündüm ya havalimanı olduğu için sattığı en ufak bir gofreti, boncuğu vs bile satış yapmış gibi fahiş fiyat gösterip legalleştiriyor yada devletten destek vs alıyo. Yada daha farklı olaylar dönüyor. Başka bir açıklaması olamaz gördüklerimin. Bu dükkanın kesinlikle incelenmesi lazım şikayetmi etsem acaba