Enez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ptt ile denemedim ama aras ve yurt içinde denemiştim mahallemdeki şube ismini yazarak oradan elden teslim alınacaktır yazdırmıştım ve gidip almıştım
tedbundy1312 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yurtiçi Kargo'da Adres olarak şube adı (xxx Yurtiçi Kargo Şubesi) olarak girdiğinizde genelde ürün şubeye ulaşıyor. Şubeye ulaştığında da sizi davet ediyorlar maximum 3 gün (İş Günü) içerisinde gidip almanız gerekiyor. Fakat PTT'de böyle bir şey var mı net bir bilgim yok daha önceden yaptırtan bir arkadaş varsa o yazarsa net bir bilgiye ulaşırsınız hocam.
HakanYAZICI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunu yapabilirsin hocam şubeden teslim alınacak diye. Hatta bazı şubelerde posta kutusu hizmeti de var. Sana bir posta kutusu numarası verirler ve postaların otomatik orada birikir sen gidip oradan teslim alabilirsin.
zin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapabilirsin. Fakat takibini iyi yapman lazım. Gidip almazsan 2-3 güne geri yollarlar.

Ben şöyle yazıyordum;
İl/ilçe seçip
x PTT şubesinden teslim alınacak. Tel numaram
Noktech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şube ismi belirterek yapabilirsiniz
imgvia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapabilirsiniz sorun olmaz. Daha önce Hakkaride yapıyordum aynı şeyi.
Hepinize değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Tamam o halde şubenin tam adresini verip şubeden alınacak diye yazacağım. Postamı takip ediyorum zaten şu an da bir tane var türkiye ye gelmiş. her gün takip ediyorum.