Merhaba

Arkadaşlar ben bir süredir Philips 5400 kahve makinası almaya çalışıyorum, bütçe kısıtlı, kullanılmış ürün vs derken...

Dün sabah letgo da ilan gördüm aradım:
sıfır cihaz 2 yıl garantili bir kız çeyizi için aldığını ama paraya acil ihtiyacı olduğu için ürünü açmadan 9.500 tl ye sattığını söyledi !
( bu arada ürün şuan 18.800 fiyatı var )
her ne kadar içime sinmese de kızdan sahibine geçmesini ve param güvende linki atmasını istedim 2 dakika içinde attı
bende pcden web whatsapp dan linke girdim ama ne alakaysa mobil versiyonu açıldı sitenin ilk orada şüphelendim ama devam ettim üsteki adres çubuğuna baktım sahibinden.get.paramgüvende filan yaziyor orası da tuhaf domain değişmemesi gerekiyor normalde
son olarak bilgileri girdikten sonra sadece HAVALE seçeneği açık o an bu kansızların oltalama yaptığına emin oldum
zaten ilk an dolandirici olduklarını anladım ama işte ürün ucuz diye acaba ben mi kafada kuruyorum dedim hahaha
hemen whatsappdan küfür edip engelledim ve letgo ya şikayet bildirimi gönderdim

şimdi biraz önce Sahibinden sitesinde gezerken yeni bir ilan gördüm istediğim makinayı 6.800 tlye satıyorlar gerçi normal fiyatı 20K bandında ama neyse aradım bir adam çıktı yeni evliyiz çeyizimizde var bir arkadaşım da hediye getirdi hediye olanı satiyoruz dedi
tamam dedim param güvende açık ilanda dedim ki ben tıkladım param güvendeyi sen onayla
eleman da yok diyor şimdi işim var ayrıca ben yarın sabah sana satın alma GET linki ni atacağım...
öyle deyince hayır abi zaten ilanda param güvende açık dedim.. biraz kekeledi ben sana sabah link atacağım dedi kapadı..

Arkadaşlar inanılmaz derece Dolandırıcılar çoğaldı... malum ülkemiz Uçuyor ekonomi şahlandı dikkat edin paranızı kaptırmayın bu soysuzlara kansızlara elinizdeki 2 kuruşu da almasınlar..

iyi forumlar..