Arkadaşlar sanırım sorunu çözdüm. yarın kapanacak mı göreceğiz. sadece rank math lisansı bitti otomatik güncelleme aktifti onu şimdi kapattım sanıyorum. güncelleme yapamayınca eklentiyi deaktif et gibi bir komut çalışıyor ama tüm eklentileri deaktif ediyor. bunu raporlamak gerekiyor raporlayayım. yarın sonucu yazarım. sizde de aynı şekilde mi ?
rank math'den gelen cevap:
Merhaba, Rank Math'daki otomatik güncellemelerde karşılaştığınız rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Lisansınızın süresi dolmuş gibi görünüyor ve otomatik güncelleme düğmesi hala aktif, bu da diğer eklentilerin günlük olarak devre dışı bırakılmasına neden oluyor.
Bu sorunu çözmek için web sitenizi Rank Math'a yeniden bağlayarak başlayabilirsiniz. Lütfen bu kılavuzda özetlenen adımları izleyin:
Rank Math'da 'Bu Eklenti için Otomatik Güncelleme Kullanılamıyor' Hatası Nasıl Düzeltilir .
Adımları uyguladıktan sonra sorun devam ederse lütfen bize bildirin; size daha fazla yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Bu konuyu dikkatimize sunduğunuz için teşekkür ederiz
Ekleme:
aynı sorunla karşılaşan başka arkadaş yok mu bu sorunun çözümünün rank math pro'nun lisansının bitmesi ve otomatik güncelle seçeneğinin aktif olmasıymış. acaba biri teyitleyebilir mi ?