Sitenin aylık getirisi: 15.000TL+
Sitenin açılış tarihi: 2020-03-09
DA / PA Değerleri: DA:9 PA:14
Kategori / sitenin içeriği: E-ticaret (sabun üretimi ve satışı)
Domainin yaşı:4
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: evet tüm içerikle beraber satılık
Hosting dahil mi?: evet 1 senelik ödemesi yapılmıştır.
Banlı olduğu sponsor var mı?: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı?:hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?:evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı:sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: hayır hiçbir problem yok.

detaylar:

Merhaba,
Satılık olan e-ticaret sitemiz, kendi üretimimiz olan özel formül sabunlarıyla tanınan bir markadır.

İşin Özellikleri:
  • Ürün: Kendi üretimimiz olan özel formül sabunlardır sadece 4-5 saat çalışarak 1 ay için yeterli stoğu yapabilirsiniz.
  • Kar Oranı: Net %75 (Teslimat, kargo ve hammadde giderleri çıkarıldığında).
  • Reklam giderimiz şu an için yok son 1 senedir reklam vermedik doğal siparişlerdir.
  • Toplam Satışlar (Son 3 Ay): 46.642,00₺
  • Tedarikçilerle Anlaşmalar: Hammadde ve diğer ihtiyaçlar için mevcut tedarikçilerle aynı fiyat üzerinden anlaşma sağlandı. 5 yıldır süregelen sağlam ilişkilerimiz var.
Üretim ve Tedarik:
  • Üretim Karı: Şu anki üretimdeki kar net olarak %78 fakat düz hesap olarak %75 olarak belirledik.
  • Tedarikçi İlişkileri: Tedarikçilerle aile gibi bir ilişkimiz var gerektiğinde cari hesap oluşturarak yardımcı oluyorlar devir edeceğimiz arkadaşlar ile kesinlikle sorunsuz şekilde çalışacaklar gerekli görüşmeleri kendileriyle yaptık ve şu an aldığımız fiyattan yardımcı olacaklar hammadde konusunda.
Devir Sebebi:
Şahsi sağlık sorunlarım nedeniyle yurtdışına taşındığımız için satışa çıkarıyorum basit ve karlı bir iştir. cirosu ve kar oranı bakıldığı zaman çok tatlı bir pasif gelir diyebilirim. devir sonrası bir daha bu sektörde çalışılmayacak ve tüm reçetelerimiz devir alan kişiye verilecektir.

Ek Not:
  • Üretemem Diyorsanız: tanıdığımız bir kaç üretici var yardımcı oluruz üreticilerle anlaşma yaparak işi devam ettirebilirsiniz . Ancak kar oranı %45-50'ye düşebilir.
50 LT KAZAN
TARTI VE GEREKLİ ÖLÇÜ ALETLERİ
PH METRE
KESİCİ EKİPMANLAR
TERMOMETRE
KALIPLAR

HEPSİ TEDARİKÇİMİZ TARAFINDAN SİZE VERİLECEK BİZZAT BENİM HEDİYEMDİR.
Aklımda ki fiyat: 100 BİN TL

Geçen ay satış:

Son 3 ay satış: