2 - 3 güne onay alanların çoğu şans, bu işte okadar iyi bir insan olduğunu düşünmüyorum şahsi düşüncem. 2 3 güne onay alan adam varsa gelsin 20k domainim var hepsini vereyim ona

süreç uzun artık eskisi gibi değil, 25 30 günde bile yanıt gelebiliyor yada hiç gelmiyor, şu durumda 20 günü geçtikten sonra domaini panelden silip tekrar ekleyip gönderebilirsin. Ayrıca sunucu seninse şayet yada hosta müdahale edebiliyorsanız display ads bot yada mediapartner bot gelmişmi sitene onları incelet, bazen sunucularda bu botlar engelleniyor, bunlar engelliyse o yüzdende sonuç gelmeyebilir.
dün gece red maili geldi, yetersiz içerik uyarısı vardı. onunla ilgileniyorum tekrar. tema seçimide çok önemliymiş. sırf güzel görünüyor diye tema seçmemek lazımmış. yazı ve arkaplan rengi aynıydı bende önemsemedim onuda belirtmişti. nasılsa etiketler orda duruyor diye çok durmamıştım üstünde, ziyaretçiyi kandırmaya yönelik olduğunu sanmış. bide rusya ukrayna savaşıyla ilgili içerikleri engelliyoruz diye bir uyarı vardı. yazıları kontrol ettim rusya tarihini anlatan bir yazı vardı onu kaldırdım ne olur ne olmaz diye. temayıda değişip tekrar yolladım bakalım ne olacak.