halil_hrm06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha gelmez gibi hocam 29 unda ceza yemişim aynı gün edevlete düştü ordan bir bakın isterseniz
Edevlete işlemiş olmaları lazım şimdiye kadar
ayın birinde bakmıştım daha düşmemişti, galiba bunları elle yazıyorlar kameradan izleyip.

Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kotayı doldurmak için yazmışlardır, bir daha yazmazlar muhtemelen. Keşke cezalar sabit olsa.
Galiba hocam, kota ayağına kitlediler gibi

bostanci96 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir ayda 5 kere hız cesası yedim.
Yani öyle kesilemez diye bi kural yok radara girdiğin sürece yersin cezayı
Hatay'da otobanda polis beklemiyor hocam ama gişedeki radardan yediğim kesin. 30'u geçince otomatik yazıyorlar artık galiba.
Arkadaşıma da 1 hafta dolmadan 10 tane kesmişler gişede.

renklihost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 dakika ara ile aynı otobanda radar yedim gerisini siz düşünün
1 tanesini araç yazmış diğerini ortalama hızı hesaplamış
Polis radarına dikkat etmek lazım hocam 10-15km aşınca kitliyorlar direkt. Sürekli araç kullanıyorsanız, radarbot diye uygulama var onu kullanın hocam. Bilmediğiniz yollarda baya yardımı oluyor. Zibilyon tane edsyi göstermişti bana ankarada

saqi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gişeyi bilmiyorum ancak birkaç km ara ile iki radar cezası yedim. Polise söylediğimde hiç farketmez sen bu hızla devam et ehliyetini almakla biter bu yolun, istersen dön geri gel bitane daha yazayım demişti. Yani farketmiyor, yazılacaksa 1 dk sonra bile olsa yazıyorlar.
Amcalar acımıyor hocam, cihazın görüş alanına girdiğin an geçmiş olsun.

tihacuM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son dönem de kimsenin göz yaşına bakmıyorlar anlaşılan, 1 ayda 4 tane ceza geldi. Her yaya geçitlerin de muhakkak yol veririm. Yaya geçidi olmasa bile trafik müsaitse, öncelik tanırım ama 1 ayda 2 tane yaya gecidi ihlali cezası geldi toplam 4 bin tl. Yazık, kaşıkla verip kepçeyle alıyorlar, sağolsunlar.
Valla son dönem baya baya sıkıntı olmaya başladı. Otoyolda eskiden radar beklemezdi, şimdi her gün bekliyor, 10km ara ile bekliyorlar bide