Sanırım 59 TL'lik pakete (şu anda tam hatırlamıyorum) başvurmuştum annemin hattı için. İlk fatura 240 TL, ikinci fatura 304 TL geldi. Ben Vodafone dan ucuza geliyor, nasılsa fazla kullanılmıyor diye geçelim dedim Vodafone dan fazla ödemeye başladım. İlk ay herhalde çocuklar internete falan girdi sandım. 2. fatura gelince müşteri hizmetlerini aradım ki yarım saat bekleseniz anca bağlanıyor, 1 gb tanımlı hesabınıza diyor. Yani ses paketi ve sms tanımlamamışlar. 38 dakika konuşmanın bedeli 226 TL tutmuş.
Müşteri hizmetlerinde ki yetkili inceleyip hafta içi! döneceklermiş.
Zaten beş para etmeyen bir panelleri var. Diğer operatörleri bakıyorum, arada uçurumlar var. Alel acele çıkmış bir operatör. Üstüne bankalardan da sms gelmiyor şu anda.
Aman arkadaşlar siz siz olun bilindik firmalardan şaşmayın.
Hocam yanlış paketi seçip burada birde firmayi karaliyorsun. Aslında çok basit ve anlaşılır tarifeler, sadece interneti fazla olan tarifeyi bizde gördük, ama hemen altında aynı paraya ses dksi yüksek olan paketi seçtik. Amaca ihtiyaca göre seçmek için ayarlmislar aynı fiyata farklı paketler.