BlackKpoT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 yıldır PHP ile uğraşsam da en son bir fabrikaya stok takibi, proje takibi, sipariş takibi, sevkiyat takibi, işçi takibi, kesim montaj paketleme aşamaları takibi gibi bir yönetim otomasyonu oluşturdum. Tabii ki gözden kaçan bazı sıkıntılar oldu ama bunları aynı gün çözüp tekrar teslim ettim. Yüz yüze sürekli toplantılar yaptık. Dediğin yazılımcılara ben de şahit oldum özellikle Freelancer firmalarında dönen olayları çok iyi biliyorum. Ama yazılım para için yapılabilecek bir şey değildir cümlesine kesinlikle katılmıyorum. Bir öğrenci en iyi üniversiteye gitmek için çalışır peki neden bir üniversiteye ihtiyacı var ki? Bence zevk için değildir. Şu devirde yazılımı da geçtim herhangi bir iş için maddi kazanç sağlamadan gönül rahatlığıyla yapacak bir insan tanımıyorum.
Tebrikler ancak yazılım da kod kalitesi önemlidir bunu unutmamalısın.

Aslında şunu anlatmak istiyorum sana, kendini paraya odaklarsan bir şey yapabileceğini düşünmüyorum. Çünkü hedef para. Ama diğer yönden kodlamayı seven adam ile birincil önceliği para olan adam arasında fark var. Ve seven adam daha fazla kazanır önceliği olmadığı halde. Buna ek olarak birde ya gerçekten bir şeyler öğrenmeye başlarsın yada forumdaki yazılımcılar gibi olursun; laravel biliyorum diyenler dahi frameworke küfür eder gibi proje geliştiriyor dediğimi zamanla gördükçe anlayacaksın.