Merhabalar,
Verdiğim anahtar kelimede ( bu anahtar kelimeler genel kelimeler değildir kitap nedir gibi bir başlıktan bahsetmiyorum. Daha niche başlıklar) 600+ kelime yazabilecek. - Yazabiliyoruz
Özgün resim üretebilecek. - Dall-e 3 ile öne çıkan görsel üretebiliyorsunuz. Yakında alt başlıklara da dall-e ile görsel ekleyebilmeniz sağlanacak.
Üretilen resme alt tagı vs ekleyebilecek. - Ekliyoruz
Öne çıkan görsel özelliği. - Yapıyoruz
Tercihen tadından yenmez dediğim youtube videosu gibi özellikler fakat olup olmaması çok değil. - Youtube'da bulunan bir videoyu embed kodu ile ekliyoruz.
Postları draft olarak kaydedecek, kendim rank math ayarlarını yapıp zamanlayacağım. - Yapıyoruz
Bana sadece rank math description alanının ve zamanlama kısmının kalmasını bekliyorum. - O kısımları da biz hallediyoruz.
İstediklerinizi yapabilecek botumuz FatBotter var, eski adımız FatGPT. OpenAI şirketi tarafından ismimizin değiştirilmesi konusunda uyarı aldık, aynı zamanda yine Microsoft ve OpenAI tarafından destek alan bir startup'ız.
Makale botumuz ile çok ciddi kazanç sağlayan kullanıcılarımız oldu, adsense onayı için özellikle içerikten dolayı red gelmez.(Kategori uygunsa).
Çok teşekkür ederim hocam.