Maalesef bilgi paylaşımını arttıracak seviyede bir tetikleyici R10’da mevcut değil. R10 her ne kadar bir forum ve bizim için önemli bir yer olsada, bilgi sahibi insan için paylaşımı arttırmayı tetikleyici bi yapıya sahip değil. Bilgi aslında bir kazanç unsurudur, burdada öyle bilmediğiniz şeyleri bilen insanlardan satın alarak ticaret yapıyorsunuz, yada tam tersi. Bu bir zaman sonra her şeyin bir bedeli olmasını gerektiriyor. E-book oluyor bilgiler sonra

Bir paylaşımın üstte kalması, görünür olması zor, nerdeyse her şey ücretli, mesajlaşma sistemi bile sınırlı ve gelişmemiş. İletişimin ve etkileşimin sınırlı olduğu bir yerde insanlara bilgi paylaşımı için cazip gelmiyor. Daha özgür daha görünür yerleri tercih ediyoruz.

Çeşitli konularda yardımcı olmak ve bildiğimi paylaşmak için çok kez vakit ayırdım fakat baktığımızda bunun gün sonunda bana bi faydasıda yok. Paylaşımı arttıracak dinamik yok çünkü. O yüzden geneli benim gibi ticaretine bakıyor geçiyor.

Paylaşımı ve bilgi aktarımını arttıracak bi dinamik olmalı diye düşünüyorum. Bu bilgi paylaşımından puan alıp puanlar ile forumun özelliklerinden kullanılabilmesi yada premium üyelik alınabilmesi gibi.

bilmiyorum belkide ben yanlış düşünüyorumdur.