Padre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden izin alma durumu söz konusu değil hocam? Sitelerinde telefon yada mail yazıyor diye izinsiz reklam atılabileceği anlamına gelmiyor. Nasıl ki izinsiz SMS reklamlarına ceza varsa, yapacağınız mail reklamlarının da cezası olacağını düşünüyorum. İlgili firma/lar şikayetçi olursa başınıza ağrıyabilir.
Cevap burada yatıyor bence hocam.
İstemediğim o kadar çok SMS geliyor ki, ben şikayet etmedim peki şikayet eden var mı?

MONSAVLE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani kurumsal firmalara bizde bu şekilde mailler atıyoruz, hatta çalıştığım 3 4 tane kurumsal şirkette de bu şekilde data toplayıp tek tek mail gönderdim hepsine kendimizi ve ürünlerimizi tanıtan. Hiç başımız ağrımadı ya da ne yapıyorsunuz diyen olmadı. Tam tersine ticaret yani bu kaç kere iş bağladım. Siz pet shop dükkanına A*ult oyuncaklar satmak için yazmıyorsanız kim niye sizi şikayet etsin ticaret yani bu. Pazarlamacılar yok olsun gitsin o zaman.
Bende bu konuda arkadaşa katılıyorum. Sonuçta açık bir şekilde mailleri paylaşılıyor, kendinizi tanıtan, hizmetleriniz ya da ürünlerinizi sunmanızın ne zararı olabilir ki? İlgilenirseler geri dönerler, sonuçta sık boğaz edip mail iletimi sağlanmayacak. Ayrıca istediği gibi e-bültenden çıkabilme opsiyonu da sunuyor olacağım.