artık adsense zor onay verdigi için sitelerin degeride ona göre artıyor tabiki.adsense alım satım kategorisine bakabilirsin güncel fiyatlar için.ben şimdi 1-2 konuya girdim,4-5k tl idi gördüklerim.kazancı olmayan,tek özelligi adsense onayı almış sitelerden bahsediyorum tabiki.kazançlı,oturmuş,eski sitelerde fiyat dahada artıyor.

sorun olur mu konusuna gelirsek,herşeyi düzgün yaparsanız bi sorun olmaz.mesela adsense onaylı site satışı diye giriyorum konuya ve dedigi gibi adsense onayı almış bi site satılıyor içerisinde ama adsense dahil degil satışa.hiç ugraşma,direkt çık konudan...çünkü o site senin adsensedede onay alacak diye bişey yok,ki bunun garantisinide veremiyor zaten kimse.onay alamazsan gitti paralar.hesabıda site ile aldın diyelim,ana mail ile vermezse yine sıkıntı.seni yönetici atayıp,sonra onu silme yani adsense devir işi sıkıntılı.yarın bigün bi işlem yapacaksın,senden ana maile ulaşım istiyor ama yok.al işte,yine hesap elinde patladı yani gitti paralar + emekler...

yani site alacaksan herşeyiyle birlkte alıcaksın,tam teslimat.sorun filan olmaz,adsense kurallarına uygun olmak şartı ile istedigin gibi içerik ekleyip devam edebilirsin.yapay zeka içerik var diye banlamaz yani...