Efendim teşekkür ederim, yazı demeyelim bir gerçek diyelim maalesef. Bir şehri ele alın içinde yüz binlerce insan var. Bu şehrin caddeleri sokakları ve mahalleleri var. Her bir karışında ayağınızın tozu oluyor ister istemez, o şehirde doğup büyüyüp yaşayınca.

Konuşuyorsunuz, geziyorsunuz ve bir bakıyorsunuz herkes aynı. Herkesin ağzında neler neler, herkes erdemli olmak onurlu şerefli haysiyetli olmak hususunda mangalda kül bırakmıyor efendim. Sonuçta kimse kusura bakmasın ki az buçuk aklımız kesinlikle var. Az buçuk aklı olanda zaten, neyin yanlış neyin doğru olduğunu biliyor efendim.

Her yüz kişiden doksan tanesi böyleyse, her yüz kişiden doksan tanesi erdem onur şeref haysiyet insanlık gibi değerlerle çelişiyorsa ve tezatlık her yerdeyse?

Fakat herkes onur erdem şeref haysiyet timsaliyiz, edebiyatları yapıyorsa?

Hayatlarının her anında, olmadık saçmalıkları ve yanlışları sürekli yapıp bundan kıvanç ve gurur duyuyorsa?

Bu saçmalıkları ve yanlışları yapmayanın vay haline, buldozer gibi geçiyorsa üstünden herkes?

Bence herkes şunu kesinlikle bilmeli artık, Onurlu şerefli erdemli haysiyetli insanlar cezalandırılırlar, onursuz ******** erdem yoksunu haysiyetsiz insanlarsa ödüllendirilirler. Yani bizim gibi toplumlar içerisinde iyi kötüdür, kötü iyidir. Çirkin güzeldir ve güzel ise çirkindir.
Cupcake adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Realist olana kadar insanın yaşadığı şeyler acı veriyor ki keza sizde bunu tasdiklemişsiniz, değerli görüşleriniz için teşekkür ederim. Yazdıklarınız arasında değerli maddeler var . Umarım insanlara ışık olur.

Çok güzel bir yazı olmuş hocam , ellerine sağlık.