gues adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tinnitus konusu geniş bir konu hocam bir çok nedeni olabilir. Özel bir hastane de tam tetkikli göstermeni tavsiye ederim. MR ve odyometri testleri yapılmadıysa eğer mutlaka yaptır. Boyun kireçlenmesinden bile olabilir veya iç organlardan birindeki bir sorundan olabilir. Bir çok nedeni olabilir fakat iyi bir doktor sorunu çözecektir. Söylediklerine göre fazla ilgi göstermemişler.

Bir prof'a gösterirsen umarım çözülür.
bobbege adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 yıldır kulak çınlaması var bendeki eski tüplü televizyonların ilk açıldığındaki frekans sesi gibi ilk olduğunda pc başındaydım hiç duymadığım bir ses vardı evde düdüklü tenceredenmi geliyor bu ses diye koşturmuştum daha sonra evi gezdim hiçbir şey yoktu ses yapacak. Gezmediğim doktor kalmadı 6 ay ruhsal olarak çökertti beni sürekli gece gündüz çınlıyordu. Daha sonra unuttum o sesi. 2 senedir spor yapıyorum bu süre içerisinde haftada 1-2 gün hariç kesilmişti ağırlık arttıkça tamamen kesildi.
Tanıdık bir doktor vardı kendisi ortopedist bahsetmiştim durumu sende strese bağlı boyun düzleşmesi olmuş tahminen boyundan beyne giden arter damarlarında doğuştan darlık var düzleşmeyle orası zorlanmış oda sesi tetiklemiş dedi. Kaslar oluşunca o alan rahatlamıştır diye konuştuk. Kulak çınlamasının mutlaka bir sebebi var ma bulmak çok zor ve şans işi.
Bende 2 yıldır çekiyorum. eskiden trt nin kapanış sesi vardi. aynı onun gibi 24 saat o dıııııt frekans sesini duyuyorum. 5 doktora gittim hiçbiri bulamadı. herşeyin normal diyor. kem küm ediyorlar. bilgilendirmiyorlar bile, bizdeki doktorlar inanın okumuş cahil sürüsü. googleden araştırdım, tinnitus diye facebook grupları kurmuş adamlar, yani önemsiz gibi görünen ama vahim bir sorun bu.
bir türlü geçmedi, insan sessizliği özlüyor.
@bobbege; muhtemelen benimde boyunda sorun var.
"ağırlık arttıkça" derken neyi kastettiniz acaba? ağır birşeylermi kaldırmak lazım?