Rademancy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocalarım 20 yaşındayım. Hiç sevgilim olmadı gerek duymadım liseden mezun olalı 2 sene oluyor. Bir kıza çok aşık oldum. Görüşmemize rağmen unutamadım. Bugün bir Cesaret edip çıkma teklifi ettim ve sonuç hüsran red yedim. Moralim çok bozuk iyi akşamlar buraya yazmak istedim kusuruma bakmayın.
Kardeş daha cok gencsin.Bi silkelen bi kendine gel.O yaşın en guzel duygularını yasıyorsun.Fakat suan senin icin üzülmeyen birisi icin uzuldugunun farkındamısın.O simdi dizisini izliyor yada sevgilisi varsa onunla mesajlasıyor keyfine bakıyor kısaca.. Peki sen ne yapıyorsun senin sevgini haketmeyecek birisi icin R10.com da konu acıp moralim cok bozuk yazıyorsun.Toparla kendini ceki duzen ver hayatına mutlu gozuk surekli mutlu ol ve onun gozu onunde olmaya calıs ama sakın ona bakma goz ucuyla bile sakın konusma ama onun seni gorebilecegini dusundugun her pozisyonda mutlu ol ve gül.Nese sac etrafına kısaca. Mutlaka bi gun gelir senle konusur.Asıl mesele sen onunla konusurmusun-konusmak istermisin.Ben olsam konusmam yuzune dahi bakmam mesela.Bide git işine der tersler kaybolurum yanından.

Aklını kullan.Kimse icin uzulmeye kahırlanmaya gelmez bugun 20 yarın 30 ertesi gun 50 yasındasın ömür bitmiş.Ben 37 yaşındayım arkama donup baktıgımda 25-35 arası yok bende.Hmde hic yok.Gelmiş gitmiş zaman.YAŞININ KIYMETİNİ BİL KARDEŞ.