Merhaba herkese hayırlı geceler dilerim.
Son zamanlarda sıkça rastladığım ++ kendim de yaşadığım bu sözün ''Körün gözü açıldığında ilk kırdığı şey bastonudur'' , doğruluğunun serzenişinde bulunacağım.
Hayatta her şeye ulaşılır . Para kazanılır , makam sahibi olunur , mevki sahibi olunur , fakat bir erkek İtibarı için yaşamalıdır ( Tamamen şahsi görüşüm) .
Bu maddi unsurlardan , rütbelerden daha önemli şeyler vardır. Yola çıktıklarını , yolda bulduklarınla değişemezsin , değişsen bile yarı yolda bırakamazsın.
Bugün A konusunda açgözlülük için , hayatındaki önemli ögelerden vazgeçersen , ilgili A konusu sana hayatta tatmadığın , istesen tadamayacağın acı tecrübeleri verir.
Ve son zamanlarda sıkça rastladığım , yüreğinde kötülük bulunmayan insanların yaşadığı bu nankörlük ve açgözlülük dönütleri , canımı sıkmaya başladı. İnsanoğlunun psikolojik yapısını ve doğasını biliyoruz , fakat böyle durumlarda lütfen anlık değil , nefsiniz zorlasa da , zorla da olsa Öncelikle KENDİNİZE SAYGINIZDAN dolayı , kendinizi frenleyin.
Kafanızı şişirdim , biraz içimi dökmek istedim. Sizleri buluşturmak istediğim ortak nokta tamamen şudur :
''Körün gözü açıldığında ilk kırdığı şey bastonudur''