Hocam şöyle söylim metal enjeksiyonda çalıştım baya süre plastikte biraz çalıştım ama şuan girmeniz sizi sıkıntıya sokar müşteri bulması ıvırı zıvırı bide zaten sermayeniz yetersiz en uygununu da alsanız 300 400 bin şimdi bi makine 3 4 kalıp istiyorsunuz bitene kalıp zaten şuanki kırı bilmiyorum ama geçen sene metal enjeksiyon kalıpları 40 50 bindi bide bunlar küçük askı dediğiniz kalını şuanda 150 200 den aşa yapmazlar kirası var depozitosu var çok zor yani güzel hesap yapmanız lazım ancak nasıl olur ucuza makine ayarlarsınız bide kalıp 3 4 değilde müşterisini ayarlarsınız tek bir model veya bilemediniz iki model basarsınız askı yaparsınız askı kalınının içine dübel de yaparsınız zaten her baskıda 5 10 tane de dübel verir askının yanında siz bakın ama sermaye yetersiz gibi geldi düşünün yine İstanbul’da çevrem var ayarla derseniz kalıpçi tanıdığım var ikinci el soruştururum veya sıfır yaptırırsanız ayarlarım makine de ayarlamaya çalışırım illa yapçam diyorsanız konuşuruz detaylı yazarsınız özelden