🚀 WordPress Uzmanlığında Sıfırdan Zirveye Yolculuk: 3 Gün, 2 Saatlik Canlı Uygulamalı Eğitim! 🌟
Web dünyasında bir marka olmak ve Freelancer olarak kariyer yapmak isteyenler için bir fırsat! Sadece 3 gün, 2 saat içinde WordPress'te bir uzman olmaya ne dersiniz?
Alan adı ve hosting satın alımından başlayıp, WordPress kurulumuna, PHP ayarlarından optimizasyon tekniklerine kadar her şeyi kapsıyor. Ayrıca, Cloudflare ve SSL kurulumu gibi güvenlik önlemleri, Google servislerinin entegrasyonu ve özel kodlama teknikleri de dahil!
🔧 Pratik ve Uygulamalı Öğrenme Deneyimi 🔧
Adım adım tüm süreci uygulayarak öğreneceksiniz. Localhost WordPress kurulumundan başlayarak, popüler tema ve eklentilerin kurulumuna, SEO ayarlarından özel kodlamaya kadar her detayı ele alacağız. WordPress uzmanı olarak freelance dünyasında yerinizi almanız için gereken tüm bilgi ve becerileri sağlıyor. Kendi temanızı yapma, özelleştirme ve optimizasyon ayarları ile projelerinizi bir adım öne çıkaracaksınız. Her öğrenciye birebir destek ve etkileşim fırsatı sunmak için sınırlı öğrenci kabul edebilirim.
İletişim Whatsapp
0216 606 09 41 Eğitimi satın alan her öğrenciye kendi freelance sitelerini kurmaları için wordpresste gerekli olan eklentiler ücretsiz verilecektir.