Size gerçekten iyilik yaramaz! Çünkü siz hiçbir iyilikten anlamıyorsunuz.
Biz burada kaç tane Kurumsal Plus üyeyi süresiz banladık sizin haberiniz var mı?
Premium üyeleri hangi moderatör ya da yönetici kayırıyor ise KARAKTERSİZDİR! Kayırmadığımız halde kayırıyor diyenlerde KARAKTERSİZDİR!
Maalesef sizin tek anladığınız dil bu ve bu yüzden Sizi süresiz olarak uzaklaştırdım.
Daha adil olarak düşündüğünüz platformlarda devam edin. Bizim sizin zihniyetinize sahip insanlarla uğraşacak zamanımız yok.
Geçen gün bu tarz konuların ya da mesajların artık kabak tadı vermeye başladığı konusunda herkesi uyarmıştım.
Bir insan %100 emin değilse moderatörlere ya da kendisine karaktersiz der mi?
Hatalı işlem olabilir.
Yanlış karar olabilir.
Adam kayırma, Premium diye taraf tutma, Reklam veriyor diye haklı çıkarma olayları olamaz. Kendi 1. derece yakınlarımın gözünün yaşına dahi bakmam bu durumda
R10'da günde onbinlerce konu açılıyor 10-15 hatalı karar olabiliyor diye diğer binlerce doğru kararı hiçe sayıp adam kayırıyorsunuz diyemezsiniz.
Herkes kendi işine baksın bu tarz konu açacaklar çıkış yapıp farklı platformları/siteleri denesin. Ben gayet net yazıyorum hangi moderatör arkadaşını ya da premium üyeleri kayırıyor ise adam değildir.
Haksızlık yapan moderatörü net olarak gördüğüm an üyeliğini silerim.
R10 kafalarına göre değil FORUM KURALLARA göre yönetilir.
Forum Kurallarında ne yazıyorsa ranklara bakmaksızın moderatörler x işlemin karşılığını kurallara göre karar verir. Bunu anladığınız an olay çözülür.