Eski ve premium olmayan bir üye olarak yazayım belki sizin için net bir açıklama olur eski yönetimde olsaydı şuan forum, muhtemelen bu eleştiriyi bile yapamadan sınırsız yasaklanmıştınız ve konunuz silinmişti. Bu eleştiriyi yapabiliyor olmanız bile büyük nimet. Coşkun abinin böyle bir ayrım yapacağının ihtimali bile yok daha önce burada moderatörler bile yasaklandı hesapları bile kalıcı silindi. O yüzden içiniz rahat olsun böyle bir ayrım yapmaz fakat kendi şahsi fikrim olarak moderatörlerin bence satış konuları olmamalı yada aktif ticareti olmayan kişiler moderatörlük görevlerini sürdürmeli belki bu insanların moderatör olması için ortada bir sebep bırakmıyor olabilir bunu bilemiyorum yada moderatörlerin kararlarını denetleyen tek işi bu olan forum üzerinde ticari konusu olmayan kişi yada kişilerde sistemde olmalı diye düşünüyorum. Moderatörler bazında konuşuyorum ticari konular ve ilişkiler bence konularda verilen kararları etkiliyor olabilir her insan bir değildir moderatör kadrosu sürekli yenileniyor sisteme böyle bir kontrol mekanizması eklenebilir diye düşünüyorum belki de vardır bilemiyorum