hocam mesajınızı anladım. şimdi bu video ünlü açısından tabiki de dogru, elbette sadece benim anlattıklarıma değil, bir de karşı tarafı dinleyip karar vermelidir. bu hayatın her alanında öyle. r10 da bir şikayet açılır, X kişisi şikayet açar ama moderatörler Y kişisini de dinlemeden karar vermez.
ama burada benim konum da başka. benim sorumu değerlendirecek kişi, işleri yürütülen işveren açısından değil benim açımdan değerlendirmelidir, sorum o şekilydeydi. çünkü kim haklı kim haksız meselesi değil bu, benim böyle bir davranış sergilemem hakkında fikir almaktı.
benim bu durumda işvereni bilgilendirmem etik midir? ayrıca konuşma gizliliği açısından hukuki midir? olay buydu. yoksa r10 bir mahkeme değil, ben sizce haklı mıyım? diye bir konu açmadım zaten
yani ünlü tarafından nasıl göreceğimi söyledim, sizin açınızdan da ben etik görmem yani böyle bir şey yapmazdım.
Hukuki olarak bir sorun olabilmesi için, ünlü kişinin bu durumu diğer şirkete bildirmesi üzerine olabilecek bir şeyler vardır diye düşünüyorum. tam kanunlara hakim değilim ama doğrudan müşteriyle iletişime geçip bu adamı bırakın ben çalışayım demek gibi birşey.
Emlakçılarda bile evi gösterdikten sonra yanılmıyorsam ev sahibinden satın alım yaptıgınızda tazminat alabiliyorlar sizden.
forumdaki avukat arkadaşlardan bi kaçını etiketlerseniz belki net bilgi alabiliriz bizde .