Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani yaşananlar öyle dizi film ile bağdaştırılacak bir şey değil evet film dizi izleyen biriyim fakat bu denli bilinç altıma girecek bir konulu filmler değil yani kaldı hiç inanmazdım ben böyle şeylere varlıklarını sorgulamazdım bile muhabbeti hiç olmamıştır böyle şeylerin ama yıllar yıllar önce biri bahsettiyse bile hadi kardeşim işine bak derdim hep senin gibi emojilerden iyi olmasın kahkahayı basardım ortamda hatta şunu net söyleyebilirim dün gece gördüğüm şeyi siz görseydiniz büyük olasılık bu kadar rahat konuşamazdınız telefon kayıt diyorsunuz siz o an bırakın telefonu aklınızı kaybeder onu arardınız bundan eminim normal bir insanın görmek istemeyeceği bir sahneyi gördüm ben dün çoğu bilinç altı diyor annem bile uykusuzluk felan diyorda hani uykusuz kaldığım zamanlarda göz hizamdan kayan şeyde gördüm bu anlık göz yanılması yorgunluk belirtisi olarak söyleyebilirim böyle oluyor yorgun düşünce vs ama bu onun gibi bir şey değildi yani sabit takıldı arkadaş benimle ve bizzat bakıştık bir mum yaksaydım üflerdi öyle söyliyim sana
Dediğim gibi daha önce çok gördüm üstüne gittiğimde hep kayboldu yani göz yanılgısı bir diğer deyişle bilinçaltı uyku hali de olabilir yani öyle varlıklar cin şeytan bilmem ne anca köylerde olur oda inançtan kaynaklanır gerçi kameralar çıktığından beri o olaylar da bitti ya..