Benzer deneyimleri yaşadım ve psikiyatriye randevu alıp gittim. Bir kaç ay ilaç kullandıktan sonra görmemeye başladım

Sendeki anlık olabilir ama bir kaç kez daha yaşarsan muhakkak randevunu al.
Bir kaç post öncesinde çok stresli olduğunu da belirtmişsin zaten.
Dini inancına saygı duyuyorum lütfen yanlış anlama, dindarlar genelde cin tarzı olaylara yorarlar bu tarz şeyleri.
Ama nasıl b12 eksikliğinde unutkanlık yaşar Demirin düşünce başın dönerse, beyin kimyasındaki sıkıntılarda bu tarz halüsinasyonlara sebebiyet verebiliyor.
Çokta kafana takmamaya çalış olur öyle şeyler de geç
Selam, tavsiyeler için çok teşekkür ederim. Sizede geçmiş olsun. Evet tekrar olursa dediğiniz gibi yapacağım. Dindarlar değilde aslında bir çok kişi yorabiliyor ben sandığınız veya düşündüğünüz kadar aileminin aksine dindar değilim o kadar ama müslümanım diyebiliyorum inanıyorum ama Allahın emrettiği şeyleri yerine getiremiyorum çoğu zaman bu durumdada kendimi suçlu hissediyorum o yüzden birazda buna yordum kendi içimde, çok kafama takmıyorum hatta unuttum diyebilirim sadece boş bir zaman olduğu zaman aklıma geliyor o ilk an geliyor aklıma orda biraz canım sıkılıyor sadece onun haricinde hiç bir problem yok içimde bir kötü his veya rahatsızlık gibi düşük enerjidir vs öyle bir şeyde yok gayet iyiyim o konularda ruhsal olarak bende ilime bilime son derece önem veren biriyim yani pskiyatri gerekiyorsa sonuna kadar destek alabilirim sadece takıldığım dün gördüğüm şey göz yanılması gibi bir şey değildi bundan çok eminim tekrardan teşekkür ederim.