Wallace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hurafe olduğuna inandığınız için soruyorum, siz nasıl bir planlama yapıyorsunuz hocam?
Alt başlıklar olmadığı zaman da dümdüz bir yazı görünümü veriyor. Bu da kullanıcının içeriği okumasına teşvik etmiyor.
Ayrıca şunu da göz ardı etmemek gerek. Birçok SEO eklentisinde table content türü eklentiler veya düzenlemeler açık olmadığında SEO puanına - yazıyor.
Bu kadar eklenti bize yalan mı söylüyor o halde?

Bilgi paylaştıkça güzeldir.
Birkaç sektörde denemeler yaptım. Dünyanın en zor kelimesinde en basit kelimesinde hepsinde ortak tek bir nokta vardı. Otoriter bir site sahibi olmak. Bahsettiğiniz SEO eklentileri bile olmadan en zor kelimelerde farklı sektörlerde sadece başlık ve makale olcak şekilde dümdüz yazıp ilk 3 te çoğu kez yer aldim. Burda dikkat edilmesi gereken tek nokta otoriter sitenizin olup olmadığı. Dikkat ederseniz bir çok arkadaş bir hevesle site açıp bahsettiğiniz incik cimcik şeylere bir sürü vakit harcayıp, karşılığını alamayincada pes edip sitesini kapatıyor. Halbuki bu saçma seylere vakit harcamak yerine düzenli uraşmadan içerik girseler google amcanın gözünde bir değer kazanıp belkide otoriter bir site olabilirlerdi. Sanirim yeterli bir açıklama olmuştur hayırlı geceler.

Kısaca istikrar sahibi olmak gerek. Sizi başarıya 50 dolarlık eklenti değil istikrarınız ulaştırır.