Hatalı karar veren yönetici olarak (ban konusunda) ben de birkaç şey yazayım. Dünkü konuda hepinizin bildiği gibi çalıntı kartla yapılan bir işlem vardı. "Çalıntı" kelimesi bir işin içine girdiğinde, haliyle durum farklı bir noktaya geliyor. Ben @Coşkun Çetin; Bey'in de dediği gibi, çalıntı kart kullanımından, şikayet konusunu açan arkadaşımızın bilgisi olduğunu ve buna rağmen şikayet ettiğini düşündüm. Ancak onun da bir müşterisi bunu yapmış. Kendisini uzaklaştıran ve bugün de yasağını kaldıran benim. Hep söylediğimiz gibi, hata yapabiliyoruz, neticede insanız. Ancak yaptığımız hatada ısrar etmiyoruz ki, zaten o zaman bizi biz yapan değerlerden de uzaklaşmış oluruz. Ban cezası sorunları kategorisine ara sıra göz atarsanız, bunun böyle olduğunu görebilirsiniz.

Ben de kendi adıma farkında olmadan hatalı bir işlem (Uzaklaştırma) yaptığım için özür dilerim. Son olarak şunu söylemek istiyorum. Burada Kurumsal Plus ya da Platin üye, kategori moderatörü ya da moderatör hiç farketmiyor. Bu düşünceden lütfen uzaklaşalım artık. Taraflı değil, hatalı kararlar alabiliyoruz. Bu ayrımı lütfen iyi yapalım. İyi akşamlar.