Site adresi: pm yazınız Sitenin aylık getirisi: sıfır tl henüz adsense başvurusu yapılmadı Sitenin açılış tarihi: 2023 DA / PA Değerleri: hiç bakmadım Kategori / sitenin içeriği: kampanyalar/toplumsal hareketler
Günlük hit sayısı: 60-100 organik tekil hit | 1-1.5k page request Ziyaretçi kaynağı: çoğunluk google ve sosyal medya platformları tiktok/instagram Domainin yaşı: 100-150 günlük Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: sınırlama yok isteyene güncel açık kaynağıda verilir Hosting dahil mi?: hayır zaten yok Banlı olduğu sponsor var mı?: yok Banlı olduğu arama motoru var mı?: yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: evet kodu ben yazdım lisans yok Yazılım lisans sonlanma zamanı: lisans yok Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: yok Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller: site kampanyalarda kullanılabilecek bir kampanya sitesi mantığında ismide bir okadar uygun. adsense başvurusu yapılıp uygun tema kurulur ve biraz üstünde durulur ise eminim ilerde bilinen bir kampanya sitesi olur changeorg gibi. domainin 3 farklı şekilde teslim edilecektir. com.tr - .xyz - .online Fiyat: aklımda bir fiyat yok tekliflerinizi iletin cidden ilgilenenler yazsın lütfen.