CanerGok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok satır yazdım, hukuki olarak uğraşmak istemediğim için geri sildim yazdıklarımı, bir konuda şikayet eden kişinin haksız yere banlanması o kadar zoruma gitti ki forum yönetiminin üst yöneticileri sessiz kaldığını düşünüyorum.
Forum tekelleşmiş gibi hareket ediliyor artık benim gözümde.
Çok satır yazmanıza gerek yok.
Bu yazınız gerçekten anlamsız ve gereksiz olmuş.
R10 yıllardır ayni çizgide.. Değiştiği, tekelleştiği, üst yönetimin sessiz kaldığı felan yok..
Bize kimse para karşılığı aksi bir işlem yaptıramaz ya da para için kimseye haksızlık yapamayız.

Aslında bu yazıdan sonra benim size satır satır hukuk dışı şeyler yazmam lazım. Çünkü olayları bilmeden atıp tutuyorsunuz.. Bakın gayet NET yazıyorum BİLMEDE NATIP TUTUYORSUNUZ!

O konuda ise firma pos'u iptal etme konusunda sonuna kadar haklı. Çünkü ÇALINTI KART kullanılmış! Firmada doğal olarak SANALPOS'u kapatmış.
Kullanıcı ise durduk yere sebep yokken Sanal POS'u kapattılar diyerek firmaya iftira atmış.

Durduk yere kapanan bir sanal pos yok Çalıntı Kart kullanımı sonrasında HAKLI olarak kapatılan bir sanal pos var.

Buraya kadar herşey normal. Ceza verilmesi mantıksız. Çünkü çalıntı kartı kullanan kişi şikayet konusunu açan kişi değil. Moderatör muhtemelen öyle algılayıp ceza vermiş İnsanlar bazen hata yapabilir. Sonuçta moderatörler ROBOT değiller.

Eğer yapılan işlem hatalıysa bunu farklı bir moderatör inceleyip gerekeni yapar.
Eğer o moderatörde hatalı karar verirse olay zaten öyle ya da böyle bize kadar gelir ve üst yönetim olarak konuyu biz inceleyip gerekeni yaparız.

Dün akşam bir moderatör arkadaşımız bu ban cezasının mantıklı olmadığını bana yazdı ve bende inceleyip ban cezasını kaldırın diye talimat verdim.
Size şeffaf olarak yapmamam gereken şeyi yaparak whatsapp yazışma görüntüsünü iletiyorum.
İletiyorum ki artık şu hurafeleri bırakın gerçekten kabak tadı vermeye başladı. Burada HERKES EŞİT! Kimse kimseye hatalı işlem yapamaz.
Yanlışlıkla verilen bir karar sonrası tüm R10'u zan altında bırakmaya gerçekten hakkınız yok asıl sizin süresiz olarak uzaklaştırılmanız lazım.
Çünkü olayı bilmeden bir kişiyi ya da firmayı x bir üyelik aldı diye savunduğumuzu ya da olaylar karşısında sessiz kaldığımızı İDDİA ederek İFTİRA atıyorsunuz. R10'un maddi olarak böyle bir konuya asla ihtiyacı yok.

Moderatörün bana dün gece yazdığı ve benim verdiğim talimat;

Daha sonra moderatör o yazıyı başka sorunları olduğundan dolayı okuyamamış bende Moderasyon grubundan tekrar tüm moderatörlere sorup gerkeni yapmalarını yazdım;

R10'da;
Kimse kimseyi kasıtlı uzaklaştırmaz.
Kimse kimseye X bir premium üye diye ya da reklam veriyor diye tölerans tanımaz.

Burada günde onbinlerce konu açılıyor.
Hepsini tek tek oturup okuyabilirim dersem net olarak yalan söylerim.
Her konuyu üst yönetimin takip edebileceğini düşünenin ise zekasından maalesef şüphe duyarım.
Bu yüzden hatalı karar olabilir fakat KASITLI karar OLAMAZ. Burada tüm gördüğünüz hatalı, sorunlu kararları bana PM olarak göndermekten asla çekinmeyin.
Ben tek tek inceleyip gerekeni yaparım. Eğer hatalı değilde taraflı/kasıtlı işlem varsa moderatörün yetkisini alır geçerim.
Ben bugüne kadar size karşı her zaman şeffaf olmayı tercih ettim. Fakat lütfen artık tadını kaçırmayın...
Beni tanıyan herkes bilir ben adil olma konusunda kendi babama eyvallah etmem..

iyi forumlar.