Yok hocam altına yatırmayacağım. Sadece altın alsaydım şuan daha karlı olurdum demek istedim. Cümleleri çok devrik yazmışım, hızlıca konuyu açmaya çalıştığım için.
Aynen dediğinizi zaten düşünmüştüm fakat emin olamamıştım. 1-2 arkadaşta aynı düşüncede. araç 200k'de 250-270k kadar kullanıcağım. Eğer ki piyasa biraz düzelir ve imkan olursa ozaman satıp sıfır araç kampanyalarından birinden nasiplenmeyi düşünüyorum. Allahın izniyle. Yorumunuz için teşekkür ederim valla içim rahatladı
Hocam kısmet bu işler ya 3 sene önce kampanyadan bir tanıdığım sıfır i20 aldı çok az binip sevmeyince ondan da ben satın aldım ve 1 yıl kullanıp 2.5 - 3 katı kar ettim maşallah ve Otomatik Passat 1.4 tsi aldım sizin gibi ağır bakımlarını falan komple yaptırmıştım + Performansa yönelik de baya bir masraf yaptım aracımdan memnundum çevremden aracımı satıp az bir fark ile sıfır Chery Tiggo Pro 8 almam için baya ciddi ciddi baskı yedim ve bende sizin gibi forumlardan araştırma yaptım genel görüş iki araba asla kıyaslanamaz bile kalite farkı var kendine gel cevabını aldım ayrıca Çin arabasına güven olmaz prestiji bile düşük köklü Passatın ismi bile yeter dediler ve sağolsunlar vazgeçirdiler geçen haftalar da Cherynin Türkiyeden çekileceğini öğrendim ve yedek parça tedariğini bile kestiğini öğrendim iyiki vazgeçmişim Allaha bir iyiliğim varmış dedim 😊 herşey kısmet