arkadaşlar adsense hesabım kapatıldı ben yaklaşık 3 aydır yeni pin kodunu onayladım ödeme henüz almadım geçen aylık ödemesi 2800 tl ve bu ay yaklaşık 50 bin tl şimdi adsense den mail geldi kapatıldı itiraz ettim kararları değişmedi malesef ama biriken ödemeleri günü geldiğinde ödemem geleceğini söylendi yani ben 4 yıl önce bu web sitem benim büyük hedeflediğim proje ve büyük bir kitleye sahibim acaba google gördü bu hayvan bizden çok kazanacak bizi soyup soğana çevirecek dediler herhalde gördü kitleyi nasıl 59 bin tl de iki günlük kazancım dün gece kapatıldı yani eğer sahte trafik olsa kazancımı da siler değil mi biriken ödemeler ödemeler kısmında gözükyor ana syafada da kapatıldı yazısı aramızda bu durumda daha önce olan var mı biriken ödemeler kısmında kapatıldı olsa bile ödemeleri yapıyor mu ama yılmak pes etmek yok yeni hesap açacam ama benim adıma olmaz tabi ailemden birinin adına yaparım ben bu google dan alacağımı alacam bakın bi zamanlar twitter elon musk kızdırmıştı zenginleşmeden önce o zaman satın alacam demiş ve satın aldı ben o kadar yapmayacam ama ben ne yapacağımı iyi bilyorum neyse yaptığım da sizlerden paylaşacam arkadaşlar biz burda koskoaca bi aile olmuşuz bir yıl olmuş buraya üye olmuşum ama her bilgisayarı açtığımda ilk önce r10 daha sonra yazılımlarıma devam ediyorum burayı kontrol etmeden geçemiyorum herkese iyi akşamlar