ertaytw adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam maalesef firewalldan engelledim olmadı artı şöyle bir durum oldu tanıdık bir dostun kendi sunucularına aktardık sistemi ordan izlemeye aldık hiçbir ip adresi girişi yoktu ne port ne ip gözüküyor ama 200-300 giriş var xampp access logda onlarda bunun yazılım ile alakalı oldugunu söyledi bende araştırma yaptım syn saldırısı birebir benziyordu daha önce bir dosyam vardı c# cronjobs kullanarak get isteği atıp çalıştırıyordum adamlar bunu fark edip bota bağlayıp istek atıyormuş fark etmiştim şimdi böyle bir yönteme başvurmaları normal diye düşünüyorum bir sürü kaynak var en azından bu yöntemi kullanıyorlarsa bunu önlemek için ne yapmam gerek kaynaklar nelerdir. @Meta9132;
TR de maalesef çoğu firma SYN saldırılarını giriş keserek tutuyor ve SYN saldırılarını giriş kesmeden engellemek zordur, bununla ilgili korumalı bir firmaya geçiş sağlayabilirsiniz veya mevcut hizmet aldığınız firmanızdan layer4 koruma talep edebilirsiniz. Önermemi istediğiniz firma olursa PM den ulaşın yardımcı olmaya çalışırım.