yeni arayüzünü kullanırsanız gerekmiyor hocam direk ya da şifreli olarak bağlanabilirsiniz
valla ben çok eskiden kullanmıştım Baaya güncelleme gelmiş anydesk ile 15dk ya yaptığım işi hatta bazen bağlanamadığım işi şuan team şifre ile hemen hallettim teşekkürler hocam ben şifresi yok diye indirme bile indirmemiştim onu cidden güzel güncellemişler
Evimde sürekli açık kalması gereken bir cihaz var hocam. İlk etapta anydeskle hallediyordum işimi ama aynı sorunu geçen sene defalarca yaşayınca durumu uzak masaüstü bağlantısıyla çözdüm. win10 pro lisansı kullanıyorsanız ayarlar>uzak masaüstü şeklinde giderek gerekli ayarlamaları yapıp her hangi bir uzak masaüstü bağlantısına izin veren uygulamadan erişim sağlayabilirsiniz. Ben bu aşamada RD client kullanıyorum.
Ancak cihazınız pro lisansına sahip değilse chrome cast üzerinden gerekli ayarları yaparak şifresiz anydesk mantığıyla erişim sağlayabilirsiniz. (ama bu yöntemde kişisel eleştirimi paylaşacak olursam özellikle telefondan acil şipşak bağlantı gereken durumlarda chrome cast çok fazla saçmalıyor. İlk yöntemi denemenizi öneririm.)
Hocam en son çare bu idi zaten onada gerek kalmadı team viewir cidden güzel güncellenmiş paneli arayüzü çok seri işlem yaptırıyor ve gayet güzel.