5 ocak 24 Güncelleme
Global kanal: 58. Gün

Bugün yarın başvuru yapsam, tam 2. Ayda para kazanma açılmış olacak.videolarım toplam 240,000 izlenmiş.
global yemek kanalı: 35. Gün

video: 4
Abone: 42

yeni bir format denedim. Çok güveniyordum. O formatla 1 içerik attım. 44 izlendi sadece. Acaba kanal yeni diye mi yoksa sadece ben mi beğendim bilemedim. Bir kaç video daha deneyeceğim bu formülü.

Türkçe kanal

tiktok yürüdü gitti. YouTube videolarına bakamadım daha. Ama şunu fark ettim. YouTube göstermiyor tekrar doğru düzgün kanalda güncelleme yoksa. Ama tiktok algoritması her videoyu değerlendiriyor tekrar tekrar.

genel not

bu günceyi hem kendim için hem de bu meşakkatli sürece başlayacak arkadaşlara ne kadar sabırlı olmaları gerektiğini göstermek için tutuyorum. Sürpizler olmadığı sürece yer yer moral bozucu, zorlu bir süreç bu.

2024 hedefini de yazayım buraya. Global Kanaldan bu yıl 8000 dolar kazanmak. Çok para değil, ama az da değil. Amerika ve avrupa’daki 50 yaş+ kitleye ulaşıyor kanal. En az 6-7 milyon izleme demek bu. Yıl sonuna kadar 80 videoyu geçersem imkansız bir hedef gibi görünmüyor.

yemek kanalı için bir şey diyemeceğim. Biraz yürüse ben de biraz fikir edineceğim. Haftaya daha gerçekçi bir şeyler söyleyebilirim.

türkçe kanaldan bu sene hiçbir şey beklemiyorum. Markalaşsın yeterli.