İyisiyle kötüsüyle 1 yıl 9 aydır buradayım. Çok güzel dostluklar, tecrübeler ve anılarım oldu. Bu yüzden öncelikle R10 yönetimi ve ailesine teşekkür ederim

Üniversite, KPSS, deprem derken askerliği geciktirdik. Yaş 24 olunca gitmek nasipmiş.
Kısmetse 10 Ocak tarihinde birliğime teslim olacağım. Çanakkale / Ezine 3.J.EĞT.TB.K.LIĞI
Öncesinde buradan vedalaşmak istedim.

Bugüne kadar tüm müşterilerime ve tanıdıklarıma elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettim. Umarım bunu başarabilmişimdir.
Muhakkak farkında olmadan kalbini kırdıklarım veya kusurlarım olmuştur. Hakkınızı helal edin, kısmetse 6 ay sonra yeniden görüşmek üzere.

Şuan sohbetimiz devam etse de etmese de forum içi veya dışında bana yardımı dokunan

@Beylerbey; @gokanke; @retnus; @MesutSener; @EKA Reklam; @ademakcan; @BHE Digital; @Emre Arslan; @Egobusch; @MEDIAFORDIGITAL; @Anılcan; @myildirim43; @Dora; @muratkaya_; @engincolak; @SbMuhasebe;

Hocalarıma ve bu platformu en iyi şekilde yönetmeye gayret eden başta Coşkun Çetin abim ve tüm R10 yönetimine teşekkürü bir borç bilirim. Adını sayamadıklarım kusura bakmasınlar.

Hesabım tatil modunda olacaktır. Bu süre zarfında verdiğim hizmette herhangi bir sorun yaşayan olursa WhatsApp üzerinden iletişime geçebilir. Muhtemelen 1 ay sonra yanıt verebilirim.

Sağlıcakla kalın