ferhatpetek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır öyle bir zorunluluğu yok ilk 2 ay deneme sürecidir. İşveren sorgusuz sualsiz işten çıkaracağı gibi çalışan da ben bu işi beğenmedim diyerek sorgusuz sualsiz çıkabilir. İhbar zorunluluğu yok. İş kanununda belirtilmiştir zaten.

Güven konusuna gelicek olursak zaten adam memnun olsa çalışır. Neyin güveninden bahsediyorsunuz piyasaya bile güven kalmamış bütün suç çalışanda mı A101 çalışan şikayetleri açın inceleyin derim
canım ciğerim A101 gibi marketleri iyi diye savunmuyorum bende çalıştım zamanında küçük marketlerde çocuk oyuncağına çevirmeyin işi yok A101 e girdim sonra gerek kalmadı yok müdür suçlu yok o suçlu vs.. diye işe girersin sözleşmeye de uyarsın dersin ki bana iş teklifi geldi çıkmak istiyorum istafa dilekçeni yazarsın 15 gün süreni beklersin işten çıkarsın ha beklemiyormusun o parayı senden keserler burda karşı tarafın suçu yok yasalar neyse o iş hayatını bilmiyorsanız yorum yapmayın... laylalom yeri değil hiçbir iş yeri çocuk parkıda değil yarın bu işte bunu yapan diğer işte de bunu yapar öyle gider