Bu nasıl üslub hocam o zaman sende marketlerden alışveriş yapma. İnsanların şikayetlerini dile getirmediği sürece bu bu şekilde devam edecektir. 40 TL'lik olan bir ürünün hizmeti 140 TL oluyorsa bir sorun var demektir.
Hocam tekel olduğu için mecbur kullanmak zorunda kalıyoruz. MNG, Sürat gibi firmalarda ürünlere çok fazla hasar veriyor kullanılacak durumda değil şuan için.
Hocam zam güncellemesi yeni geldi daha. Önümüzdeki haftaya kadar gönderim olacakmış.
Günlük çıktığımız kargo sayısı 50 hocam. Bizden daha düşük hacimli müşterimize 72 tl gibi bir teklif sunmuşlar genel merkeze mail gönderdik bekliyoruz bakalım.
[QUOTE=promocity;1086618688]Bu nasıl üslub hocam o zaman sende marketlerden alışveriş yapma. İnsanların şikayetlerini dile getirmediği sürece bu bu şekilde devam edecektir. 40 TL'lik olan bir ürünün hizmeti 140 TL oluyorsa bir sorun var demektir.
Kelimelerin duygusu yok kardeşim, sana bir şey dediğim yok. Ben de eticaret yapıyorum. Dinamik ol, bir yere bağlı kalma. Bir firma sorun ediyorsa işlerin aksamasın alternatif firma çok. Bu işlerin düzelmesi senin benim burda feryat figan etmesiyle düzelmeyecek. Düzelmiyor..