onun sesi içinde komşular buraya konu açar hocam katil olmak yada komşunun jeneratörünü patlatmak. ha şöyle bişey yaparsın 5-10 kwa arası bir ups alırsın insan gibi bilgisayarları 5kwa bir sistem 1-2 saat arası götürür. tabi burada %80 verimlilikle çalıştığını düşünsek en iyi haliyle ki buna sıcaklık ve ortam koşulları batarya ömrü vs direk etken. ama biz ona %60 desek elektriğe en azından pc için %40 daha fazla ödemiş olacaksın. tabi bu yinede katil olmaktan iyidir.
hahahash
Yok hocam komşu sayımız az, kırsaldayız.
Teşekkür ediyorum.
Biraz maliyetli olanları var. Ben şahsen kullanmadım ancak ortalama 500w olduğunu varsayarsak piyasadaki 10-20bin TL civarı kw yüksek UPSler sanırım 2 saate kadar çalıştırabilir diye düşünüyorum.
Biraz daha çıkabilirim dersen birkaç yerde 30k TL üzerinde 10kw UPS'ler var.
2-3 Saat maalesef kurtarmaz hocam, deprem bölgesindeyim altyapı çalışmalarından dolayı haftada en az 1-2 defa 10-12 saatlik planlı kesintiler mevcut. Teşekkür ediyorum.
Merhaba aynı durumdan müzdaribiz şuanda saatte 1 litre yakıyor diyebilirim yakıt konusunda tabi değişkenlik gösterebilir. Ortalama kullandıgım jeneratör de 7.000TL
Merhabalar, Allah sabır versin

teşekkürler bilginiz için. Özelden rahatsız etmek istemedim cihazın marka model bilgisini de yazabilirseniz çok sevinirim.
Enerji kaynağı gruptan ayrıldı
Teşekkür ediyorum ilginize hocam