Theshowmustgoon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir defa gittim bundan 5 ay önce filan işte telefonu kumarda kaybettim bi cesaret bulup ilk defa psikiyatriye gittim.. Gittiğim doktor da kumar ve alkol alanında uzman bir doktor ama devlet hastanesinde çalışıyor o yüzden asistan bir doktora tedavi oldum, genç bir kızdı sağolsun baya da ilgilendi ama 3 tane ilaç yazdı bana ve fazla geldi bu bana, bi tanesini kullanmaya başladım yarım olarak ama acayip yan etki yapmıştı devam etmemiştim o yüzden ama heralde yine gidip kararlı bir şekilde tedavi olmalıyım
ilaçsız terapi veren PSİKOLOG bulmanı tavsiye ederim. anladığım kadarıyla psikiyatrist doktora gitmişsin. benim bildiğim psikologla çözülür bu sorun.
psikiyatriste bir kere gidersin, tanı konur. ilaç yazdıysa ikinci ve hatta üçüncü doktor görüşü olmadan şahsen ilaç kullanmam
zaten yorumumda da psikiyatrist değil psikolog önermiştim. bunca eğitimlerine rağmen hep psikiyatristlerin ilaca meyilli bir tedavi yöntemi benimsedikleri söyleniyor. psikiyatristlere saygım çok olmakla beraber mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum