çok güzel bir yere değindin benimde kendime yediremediğim konu bu evin direği benim baba gitti diyorum bi öğrense abim ablamlar biz sana nasıl güveneceğiz bu saatten sonra diyecekler ya da onu bırak hadi ben kendime yediremiyoeum dediğin gibi çalışıyorum cepte kuruş Yok annemin emelli maaşı yatıyor para yok acayip bir girdaptayım ben maddi olarak çok dibi gördüm ama bu sefer ki hem maddi hem manevi inanın kafamda sürekli düşünce daha 1 gafta öncesine kadar müzik dinlerdim şu an müzik dinleyesim bile yok o kadar ki soğudum her şeyden saçlarımda beyazlar çıkmaya başladı yani hasta olmaktan da korkmuyor değilim
Ailen için savaşacaksın. Kurtulacaksın. İlerde bu günleri hatırlarken gözlerin dolacak. Bak her şeyin farkındasın demek ki zeki birisin. Sen bu işin içindeki adamsın. Adın gibi biliyorsun kumarda kazanmak diye bir şey yok. İnsanlar boşanıyor bu illet yüzünden evini arabasını kaybediyor. İntihar edenler var. Tefeciden borç alıp ödeyemeyen çok. İcralık milyonlarca insan var. Allaha şükür sen toparlayabilrcek pozisyonda ayıktın.