benim dedem kumarbazmıs.evinde hanımı 3 u oglan 1 kız cocukları olan devlette kadrolu işçi bir adam dusunun. emekli oldugunda elinde 2 daire parası olan bir adam. ayrıca oturdugu evi de kendine ait bir adam. eşi uzun yıllar cekiyor sonunda bosuyor dedemi . yaslanınca 2. evliliğini yapıyor ki kadın ona baksın. kumarbaz 30 gun calısır maası alınca kumara gider kumarda tüm para sıfırlanmadan eve donmezmis. o iki ev parasını da yiyor en son oturdugu evi de satıyor. ( bu dediğim ev istanbulun en guzel yerinde villadan soz ediyorum )
ben dedemi cok az gorebildim beni cok severdi cok iyi davranırdı bence hassas bir adamdı da. ama cocukları halam haric sevmezler adını anmazlar hatta bazen mezarında hortlasın ters donsun bile derler dedem icin.
tavsiyem spora yazılın. sporcu arkadaslar edinin. spor salonu sosyallesmenizi de saglayacaktır. spor mutluluk hormonu salgılatıyor.oyle aylar gecmesi gerekmeden yapıyor bunu.
spor alkolden de sizi uzaklastıracaktır spor yaptım emek verdim alkol almayayıma gelecek mevzu hem gıda hem uykunuza da onem vermeye baslayacaksınızdır.
bir psikiyatristen de yardım alınabilir eş zamanlı ikisine de adım atın. zor değil buna inanın.
dedem kötü sartlarda yasamak zorunda kaldı. yaslandı evleri sattı yedi 2. esinin evinde yasarken ( o ev belki kira idi bilmiyorum) kaliteli tıbbi destek de alamadı kötü bir hastanede vefat etti.oysa cok baska bir hayat yasabilirdi cok farklı.
amacınız hızla para kazanmaksa bu zor. ama birikimle olabilir. bistde sadece u30 biriktirin. bakın alın satın demiyorum. Biriktirin. 1lot 5 lot 10 lot bazen bist ciddi dususler yasar grafiği acın düsmüs mü 3 lot alın cıkıyor mu sat ma yın. dursun. birikim yapın yani. bence durumunuz nacizane cok cok kotu değil. hızla toparlanabilir. inanın basarabilirsiniz.
teşekkür ederim yorumunuz için.Kumar oynayan arkadaşlar beni iyi anlayacaktır örneğin o gün 10 20 liranın hesabını yaparsınız şu ürün daha ucuzmuş ya da taksiye değiş otobüse bineyim dersiniz kendinizi de tasarruf yapıyor zannedip güveniniz artar ama akşam bir olur o küçük hesaplar yapan ben kumarda 10 20 bin kaybetmişim..
spora kesin yazılacağım daha önceden 6 ay gittim va kendimi harika hissediyordum bizim burda spor salonu var 8 bin yıllık içinde hamam sauna her şeyi var gayet yeterli onun dışında kendimi toparlamaya çalışıcam ama heralde bu 3 4 ay benim için zorlu olacak kafa olarak toparlamadan ben bi atılıma giremem şu an önce şu borcu bitirip maddi ve manevi huzura ermeliyim tekrar annemin yüzüne bakabilmeliyim ailemi arayıp sormalıyım.Şu sıralar ne kimseyle görüşmek istiyor ne konuşmak istiyorum.Bir markette çalışıyorum çok interaktif bir iş aslında ama orası benim sahnem ve perde arkasınd kimseyle görüşmeyi konuşmayı istemiyorum.