Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden uzaklaştırayım, olur mu öyle şey Şikayet konularından nadiren bulduğum vakitte, ben de sizden biri olarak forumdayım zaten

Teşekkür ederim ama o blogda reklam yok. Sadece kendi alanım içinde, yasaların el verdiği ölçüde bir şeyler karalıyorum

Saygıdeğer yöneticim, açıklamamı yaptım

Tabii ki, hemen el atıyorum

Teşekkür ederim, bilmukabele

Çok teşekkür ederim

40 yılda bir şikayetten başka bi konu açılmış, banlamak olmaz bence

Çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim, amin desem yanlış anlaşılır diye bir şey diyemedim

Kısa ve basit cümleler ile yazdığım içindir muhtemelen, çok teşekkür ederim

Umarım hayatımın pozitif tarafları benziyordur

Yok, haketmeyene asla uzaklaştırma cezası vermem. Hata olur mu, elbette olur. Her zaman söylediğimi gibi, "Hatasız kul olmaz". Hata sonucu sizi de uzaklaştırdıysam affola. Ama biz de birer üyeyiz ve sizlerle gülüp eğlenebiliyoruz tabii ki

Bilmukabele kardeşim, teşekkür ederim.

Yok, kimse ban yemeyecek teşekkürler

O resimdeki çizik yakışmamış sana, böyle iyisin

Gereksiz etiket çok fazla yapılıyor kardeşim doğru diyorsun. Fakat bu konuda arkadaşlarla biraz laflamış olduk. Sorun yok yani

Sen de öylesin Erkan. Yabancı dilde birkaç projem olacak yakınlarda, kapını çalacağım

Eynen öğle kardeşim

Ben hangi yılda olduğunu bile unuttum, zaman çabuk geçiyor Mert.

Hata yapmamak için çok uğraşıyoruz. Ne birinin birine, ne de bizim bir başkasına. Arka planda bilgisine güvendiğimiz arkadaşlarla istişare ediyoruz. Hata yapabilir miyiz? Kesinlikle yapabiliriz. Ancak bir konuda tüm benliğimle söyleyebilirim ki, babamız gelse taraflı davranmayız. Sadece bu bile bilinse bizim için yeter. Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için.

Forumda kimi zaman bazı mesajlar vermeye çalışıyorum genç arkadaşlarımıza. Bunu yaparken kimi zaman itici ve ukala göründüğümün farkındayım. Bu durum daha şirin nasıl gösterilir bilmiyorum Ülke olarak zor zamanlardan geçiyoruz. Birçoğumuz patlamaya hazır bomba gibiyiz. Olur olmadık şeylerden kavga ediyoruz. Bu durumu forum dışında tutmaya çalışıyoruz. Bir bakıma başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Bu güzel sözler için de çok teşekkür ederim
Cem abi seni ve forum yönetimini hayranlıkla izliyorum Ülkenin her sektöründe torpil vs geçiyor ama forumda kimmiş neciymiş bakılmadan iş yürütüyorsunuz. 2.5 yıldır forumdayım başıma gelen en güzel şey bu forum.
Şu forumda ticarette senin kadar dürüstünü görmedim abi. Blogunda yazdığı gibi için rahat etmeden ticaret yapmıyorsun. Forumda şikayet konularında senden destek almak için ticaret yapmaya çalışanlar dahil birçok olay gördüm. Hepsini elinin tersiyle ittiğine de şahit oldum.

Umarım bize örnek olduğun gibi ticaret yapmayı öğreniriz abi. 1 Kardeşim var abim yok ama seni manevi abim gibi görüyorum. Konu açılmışken sana teşekkür etmek istedim