Yaklaşık 15 gün önce Amerikadan Polonyaya döndüm. Los Angelesta 4 ay kaldım. Gerçekten çok güzel bir yer. Çok fazla fırsatlarda olabilir. Akıcı bir şekilde İngilizce konuşmama rağmen ( aksanım çok iyi değil ) başvurduğum çoğu işten dönüş alamadım. Dönüş almış olsam bile saatlik ücretler 16-17$ bu orada iyi bir hayat için yeterli olduğunu düşünmüyorum . Uber eats yaptım yaklaşık 2 ay kadar. Kazançları beni tatmin etmedi. Hayatımın en iğrenç günleriydi diyebilirim Uber eats yaparken. Güvensiz bir yer değildi bence fakat arkadaşlık kurmak çokta kolay olduğunu düşünmüyorum. İnsanlar genel olarak kendi ülkelerinden gelen insanlar ile gruplar oluşturmuş gibi geldi bana. Ermeniler - Ermenilerle , Ruslar Ruslarla , İsrailliler İsraillilerle gibi , ben Türkler ile çok fazla iç içe kalmak istemedim sebebini burada yazmak istemiyorum fakat Los Angeles taki Türklerin çoğu sınırdan kaçak gelmiş fazla rahat arkadaşlardı. En büyük sorunum yalnız kalmak oldu diyebilirim. Kesinlikle giderken sizi kırmızı halı beklemediğini , bir tanıdığınız yoksa her şeyin gerçekten zor olacağını , iyi bir İngilizceye sahip değilseniz iş bulmanın da gerçekten zor olacağını bilmelisiniz. 2024 yılı bitmeden yeniden gidip Amerikada içimde kalanları yapmak istiyorum 😅