Merhaba öncelikle Başınız sağ olsun. Allah sabırlar versin...
Şu ana kadar baktığımda maddi olarak pek bir kaydınız yok Ve siz bunu kayıpları düşündüğünüz zaman her zaman geri kazanma isteğini koyacak böyle bir dürtü içerisine gireceksiniz.
İnsanlar hayatlarında çok şey kaybediyor iş kuruyor batıyor çıkıyor vs.
Seni şu anda kaybınızı 3 ayda geri kazanma şansımız var, ve siz Buradan sadece tecrübe kazanmış olarak kendinizi düşünün ben bunları yaptım Öyle bir tecrübe edindim ve işin içinden çıkın..
Şunu hiçbir zaman unutmayın giden geri gelmez gelmeyecek.. Daha önce kazandım bu sefer niye olmaz gibi bir düşünceye kapılırsanız.. Ki bunları düşüneceğinizi bildiğim için özellikle bundan bahsediyorum.. kaybedersiniz.
Buraya Ben de diğer arkadaşlar gibi çok uzun şeyler yazacağım ama yazmaya gerek yok yukarıda yazdığım şeyler en temel en can alıcı şeyler...
Ve belki de şu anda bakmakta yükümlü olduğumuz bir aileniz var. Bunları düşünün ve en önemlisi de kendinize meşguliyet oluşturacak iş bulmaya çalışın veya kitap okuyun Yani boş zaman kendinizi düşünmeye daldıracak bir vaktiniz olmasın.
https://youtu.be/KVj_iTxrP3s?si=o5OKOYNso_dzqGII Lütfen ve lütfen şu hayat hikayesini izleyin, Unutmayın ki Zararın neresinden dönerseniz size kar kalacaktır
Öyle bir psikolojideyim ki her şeyi ertelemeye başladım.İşe bile zoraki gidiyorum çünkü gitmek zorundayım hiç mutlu değilim ve mutluluğu başka şeylerde arıyorum bunların farkındayım hep bir ek iş yapmak istiyorum ama sadece lafta oluyor hep boş bi umudun içerisindeyim.Kumara sürüklendim battıkça battım belki kimine göre çerez parasıdır ama dediğim gibi ben kendime verdiğim sözleri tutmamaktan anneme yaptığım utanç verici durumdan ve hayatta bir şeye halt olamamazlıktan utanıyorum.Bulunduğum durumu kabullenemedim hep daha fazla para kazanmak istedim legal yollara yönelmek istedim ama hiçbir motivasyonum olmadı ve yapamam edemem algısı oluştu.26 yaşındayım ve bu karamsarlığın içerisindeyim. Alkol tüm kötülüklerin anasıdır diye boşuna dememişler onunla birlikte kumar insanın hayatını hiç ediyor bomboş yaşıyorsun adeta.Farkındalık evet dediğiniz gibi güzel ama ne yapacağını bilememezlik de bir o kadar kötü.Ben bu borçları kapatana kadar içim içimi yiyecek kafam hiç rahat olmuyor çünkü borcuma sadığım ve böyle bir durumdan olunca psikoloji de kalmıyor.Ne yapacağımı bilmiyorum tekrar kumar oynama gibi bir düşüncem yok ama ne yapacağıma dair de en ufak bir fikrim yok bu yüzden yorumlarınızı istedim.