Selam arkadaşlar,

Domain süresi 1 gün geçmiş bir domaini name.com'daki hesabıma transfer etmek istedim. Ücretini ödeyip transfer işlemini başlattım. 6-7 gün sonra transfer gerçekleşti. Whois'deki Expires Date ve diğer alanlar güncellendi. Fakat sorun şu ki site çalışmıyor. Bu durumu name.com'un destek birimine ilettim. Şöyle dönüş yaptılar:

Alıntı
Alan adı bizde kayıtlı olmasına rağmen bizde barındırılmıyor, bu da gerçek web sitesini ve içeriğini yönetmediğimiz anlamına geliyor. Hesabınızı inceledik ve kurulumunu yaptık; bizim tarafımızda her şey doğru şekilde ayarlandı ve tarafımızdan kaynaklanan herhangi bir sorun yok. Sorun bizden kaynaklanmadığından sorunu düzeltmenin bir yolu yok ve bu nedenle barındırma sağlayıcınızla iletişime geçmenizi öneririz; onlar bu konuda daha fazla yardımcı olabilirler.
Barındırma sağlayıcısı dediği sanırım domaini transfer ettiğim site (markum net). Orayla görüştüm. Onlar da, domain süresi geçtikten sonra transfer ettiğim için bu sorunun oluştuğunu söylediler. Fakat aynı gün süresi dolan başka bir domaini de transfer ettim onda bir problem çıkmadı.

Registrar Status : clientHold, clientTransferProhibited, transferPeriod olarak yazıyor.

Sorunu nasıl giderebilirim?