lorxy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Umarım ban yemem

@Yeniceri; hocamın blog sitesinde kendini tanıttığı makalesine denk geldim kendiyle çok barışık bir insan

bkz https://www.cemdavies.com/r10-modera...niceri-kimdir/
Neden uzaklaştırayım, olur mu öyle şey Şikayet konularından nadiren bulduğum vakitte, ben de sizden biri olarak forumdayım zaten

Safi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hahah, çok güzel içerik. Sadece tarafından banlananlar okusa yine iyi rakam
Teşekkür ederim ama o blogda reklam yok. Sadece kendi alanım içinde, yasaların el verdiği ölçüde bir şeyler karalıyorum

AYJANS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Yeniceri; açıklama için davet edildi.

Not: Konunun gereksiz yere uzamaması ve kısa sürede çözülmesi için, yönetim tarafından söz verilmeden konuya mesaj yazmayınız.
Gerektiğinde ihtiyaç halinde herkese söz hakkı verilecektir. Yönetim söz vermeden mesaj yazıp polemiğe girenlere uzaklaştırma cezası uygulanacaktır.
Saygıdeğer yöneticim, açıklamamı yaptım

ademakcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Yeniceri; Cem abi şu konuya bi el atar mısın
Tabii ki, hemen el atıyorum

serterefendi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam olsun,

Mod kısmını bilmem ama yazdığını okuduğum R10 sakinlerindendir.
Teşekkür ederim, bilmukabele

MEDYA MARKETİM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazı çok iyi @Yeniceri; ellerinize sağlık.
Çok teşekkür ederim

baalcim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Yeniceri; sizinde bir şaka yapmanız yok mu 😁
BHE Digital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hepinizi banlaması yokmu ne şaka olur
KaoS_04 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Suan yazanları not alıyor hepsine birden ban atacak supriz olsun diye @Yeniceri; abi
40 yılda bir şikayetten başka bi konu açılmış, banlamak olmaz bence

Tugrabey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sayende güzel bir blog keşfettik ve yazılarını okumuş olduk aslında
Çok teşekkür ederim

ozgur_medya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnternet üzerinde baştan sona kadar okuduğum tek blog yazısı oldu, çok güzel yazılmış. Allah herkese yeniçeri banı nasip etsin
Çok teşekkür ederim, amin desem yanlış anlaşılır diye bir şey diyemedim

Selim32 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tüm yazıyı okutacak kadar akıcı bir hayat hikayesi
Kısa ve basit cümleler ile yazdığım içindir muhtemelen, çok teşekkür ederim

emseryuke adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben de geçtiğimiz günlerde okumuştum, baya şaşırmıştım, az çok hayat hikâyemiz benziyor
Umarım hayatımın pozitif tarafları benziyordur

ZyDn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunu ben yapsam 1 haftalık banlanırım. Açıklamaya bizde şaka yaptık yazardı
Yok, haketmeyene asla uzaklaştırma cezası vermem. Hata olur mu, elbette olur. Her zaman söylediğimi gibi, "Hatasız kul olmaz". Hata sonucu sizi de uzaklaştırdıysam affola. Ama biz de birer üyeyiz ve sizlerle gülüp eğlenebiliyoruz tabii ki

Dora adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cem abi çok değerli birisi gerçekten.
Bilmukabele kardeşim, teşekkür ederim.

talhayuzmec adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konunun şaşırtıcılığı ve moderatörümüzün hayatı çok hoşuma gitti hocam umarım ban yemezsiniz.
Yok, kimse ban yemeyecek teşekkürler

Linux adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeniçeri hocam için ben de bir şeyler söylemek istiyorum.

Bence ye...

O resimdeki çizik yakışmamış sana, böyle iyisin

bycaos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence güzel muhabbet hoş sohbet dönüyor ama forum modlarinin bu kadar meşgul ve çok işi oldugunu göz önünde bulundurarak söylüyorum yanlis anlamayın giden bildirimler asıl bildirimlreri baltaliyor ve iş yukunu arttiriyor. Dolayısı ile hangi modumuz olursa olsun önemli bir konu olmadıkça etiketleme yaparken dikkat edersek daha iyi olur diye düşünüyorum.
Gereksiz etiket çok fazla yapılıyor kardeşim doğru diyorsun. Fakat bu konuda arkadaşlarla biraz laflamış olduk. Sorun yok yani

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cem abi ile birkaç kez calışma ve muhabbet fırsatım oldu. Gercekten kaliteli insan. Hocam lafına cok kizar ama kizarken bile mutevazidir. Isin rast gelsin abi.
Sen de öylesin Erkan. Yabancı dilde birkaç projem olacak yakınlarda, kapını çalacağım

Sazlon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zaman zaman eğlenmeye de ihtiyaç var arkadaşlar. Her iki tarafında düşüncesi nazik ve hoş bunun için teşekkürler, tabii her şeyde olduğu gibi abartıya kaçmamak lazım
Eynen öğle kardeşim

sio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O değilde resim kaç sene öncesi idi vay be. Dün gibi hatırlarım ama yaşlanmışım onu fark ettim. 😅

Blogda ki buluşma resmi. 🥹
Ben hangi yılda olduğunu bile unuttum, zaman çabuk geçiyor Mert.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Omurgalı insan deriz ya hani, tam olarak öyle abimiz verdiği kararlar ile kimsenin hakkına girmez, gerçekten işini doğru yapan biri, şikayet konularını bazen canım sıkılınca bir kahve yapıp okuyorum. Onun sonuçlandırmalarına denk geliyorum nitelikli ve doğru kararlar aldığını görebiliyorum. Başarıları daim olsun.
Hata yapmamak için çok uğraşıyoruz. Ne birinin birine, ne de bizim bir başkasına. Arka planda bilgisine güvendiğimiz arkadaşlarla istişare ediyoruz. Hata yapabilir miyiz? Kesinlikle yapabiliriz. Ancak bir konuda tüm benliğimle söyleyebilirim ki, babamız gelse taraflı davranmayız. Sadece bu bile bilinse bizim için yeter. Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için.

DigitalAccountMarket adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel bir hayat hikayesi, bizlerle paylaştığı için arkadaşa teşekkür ediyorum

Keşke forumdaki herkes bu abi gibi babacan olsa,

"..... dediğiniz bir kasap kadar sıradan biri"

Forumdaki benlik aşkıyla yanıp tutuşup ben buyum, ben öyleyim ben böyleyim gibi söylemleri olmayıp,

Para osun da helal mi, haram mı, yasadışı mı?
Gibi soruları kendi deyimiyle;

"Ne iş yapacağız? Yaptığımız iş yasal mı? Garanti verecek miyiz? İnsanlar mağdur olursa arkalarında duracak mıyız? ...."

Diye açıklayıp, doğrunun yanında durup, adaletli çizgileriyle foruma yaptığı abiliği için kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.
Forumda kimi zaman bazı mesajlar vermeye çalışıyorum genç arkadaşlarımıza. Bunu yaparken kimi zaman itici ve ukala göründüğümün farkındayım. Bu durum daha şirin nasıl gösterilir bilmiyorum Ülke olarak zor zamanlardan geçiyoruz. Birçoğumuz patlamaya hazır bomba gibiyiz. Olur olmadık şeylerden kavga ediyoruz. Bu durumu forum dışında tutmaya çalışıyoruz. Bir bakıma başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Bu güzel sözler için de çok teşekkür ederim