peaceriver adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sözümü geri alıyorum. Sen kibirli ve egoist değil, zavallı bir kibirli ve egoistsin.
Çünkü benim söylediklerimden fersah fersah uzak cevaplar veriyor, sonra da bunu kendince "kanıt, ispat" olarak görüyorsun.
Ben; "bana karşı tevazu göstermedin, bana karşı kibirlisin." demedim ki. Milyonlar kazaandım bakın bu da faturam diye görgüsüzce bir davranış sergilediğin için bana göre kibirli olduğunu söyledim. Genel mânâda yani, bana karşı değil. Umarım bu defa anlayabilmişsindir.
"egoistlik senin gibilerin içine ateş düşürecek bir karaktere sahip olmamsa, o zaman beni tanıdığın en egoist kişi olarak görebilirsin, gurur duyarım."
Bak, iki kelimeye tahammül edemeyip nasıl çemkirmeye başladın hemen?
Seni tanımıyorum -ki bunun için de kendimi bahtiyar addediyorum-, ama benim içime ateş düşürdüğünü (!) zannedecek kadar âciz, zavallı, kibrin vücut bulmuş hâlisin.
Evet sen milyonlar kazandın diye içime ateş düştü yanıyorum kavruluyorum hahahaha
Aslında sen daha düşük seviyeli cevaplar hak ediyorsun bu üslûbunla fakat seviyene anca bu kadar inmeyi deneyebildim.
Umarım sen de gereken cevabı almışsındır. Sana da yolunda başarılar.
Merhabalar, bende egoist ve kibirli insanlardan sizin gibi nefret eden birisiyim.
Melih ile geçtiğimiz yıl ortak bir proje geliştirdim ve yaklaşık 6 ay aynı evde kaldım.
İnan kibir ve egoistliğin zerresi olsaydı değil 6 ay 6 gün aynı evde kalamazdım.

Neyse gelelim sizin yazdıklarınıza, tanımadığınız bir insana eğer aranızda bir husumet olmadıysa "zavallı" demek bence ciddi bir psikolojik problem.