Benimde başıma gelmişti, yazdığım bir yazılımı benden çerez parasına almak isteyip başkasına yüz katı fiyata bir kere sattıktan sonra, benim paramı ödeyip, sonsuz satacaklardı. Parasını kendimin ödediği sunucuda kendi yazdığım şeyi demo olarak sunarken, benim demomu alıp kendileri yapmış gibi insanlara bu şekilde sunmuşlar, ve bir çok insanda onlardan alışveriş yapmış benim yazılım için.
Ayrıca berat bey, yazdığınız şu yoruma o kadar üzüldüm ki şu an, kelimeler kifayetsiz. Dediğiniz hem suç hem ayıp hem yüz kızartıcı suç. Fakat merak etmeyin anladım ben efendim, bu yüzden artık böyle şeyleri pek takmıyorum. Geçte olsa öğrendim ülkemiz ve insanımızın asla düzelmeyeceğini ve hep kötü kalacağını.
Sadece bilginiz olsun efendim, dedikleriniz suç.
Scriptin benim dediğini bilmiyordum, emlakçıların yaptığı da mı suç o zaman hocam? forum kurallarına aykırı olabilir bir şey diyemem ama normal şartlarda komisyon koyarak örneğin bir bilgisayar satacaksın müşteri bulamıyor satıcı sende iletişime geçip müşteri buluyorsun ortadan komisyon yiyorsun.
sizin kastettiğinizle benim dediğim farklı şeyler bi ürünü birinden alıp sınırsız sayıda satmak tabi ki helal değil ama bir arabayı 500.000 e bulup kendin almadan başkasına 550.000 e satmak komisyondur