Bence hocam hiç bir şey yapılamaz forumun buna vakti yetmez, tabii ki keşke alım yaparken parayı r10'a ödesek, r10 iş tesliminde oraya ödese, ama r10 bunu neden yapsın? neden böyle bir şey alsın üstüne, ben tabii ki yorum yapıyorum yönetim ne dişünür bilemem ama bu konuya zaten yoğunlaşabilecek olsa 1 tık cevap yazar bu konudan kaç tane açılıyor ama yönetim böyle şeylere cevap yorum yazmıyor, ama ben yazmamasına hak veriyorum elbette, çokta onun konusu değil, burası bir forum, eğer para üzerinden geçse işin rengi değişir, örnek o zaman en basiti % 10 % 20 komisyon kesmek ister kiii kesinlikle istemeli o da ticareti bir tık zayıflatır.

Tabii ki bir şeyler yapılsın ben size hiç bir şey yapılamaz demiyorum. İnşaallah önerileriniz kaale alınır. Ama ben forum olsam karışmazdım şahsen. Ama şunu yapar ve yapıyordurda ispat ettiğiniz zaman üyeyi mutlaka banlıyordur. Ama hocam o gider öbürü gelir, davetiye usulü sonuçta giderken kuzenine davet yapar oradan yürür. Yani kimlik doğrulam bilmem ne hiç biri kesinlikle ve kesinlikle % 100 sonuç vermez. Tek çözümü dediğim gibi para r10 üzerinden dönmeli anca o zaman olur bu.