LoftExN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamam Hocam Yeni Borsalardan Kastınız Bilinmedik Borsalar Etkinlik Detaylarında Ne Zaman Dağıtılacağına Dair Herhangi Bir İbare Bulunmuyor Çark Etkinliği olduğu için böyle bir açıklama yok
ayrıca bitget borsası bilinmedik borsalar arasında yer alması yada yeni borsalar arasında yer alması biraz abez kaçıyor şahsi fikrim bu yonde. değerli yorumunuz ve bildiriniz için teşekkür ederim.
Ek olarak yeni kullanıcılara 20 USDT Ödül Mevcut Evet Lakin Bu Etkinlik Benim Paylaşım Yaptığım Etkinlik İle ilgili değil Bitget Etkinlikleri İlk Gelen İlk Alır Esasına Göre Yapıyor Bu Etkinlikleri O Yüzden ben Pek Fazla Paylaşmıyorum. tekrardan Teşekkürler.

Dostum rica ediyorum bu şekilde yazmayın, gözlerim kanadı. Normal yazmak varken bu şekilde yazmayı tercih etmeyin.

Konuya gelirsek;

Bitget borsasını uzun süre kullanıyorum ve bu tarz etkinliklere de katılıyorum. Bilgi olması açısından şunları ifade edeyim.

Bitget çarkıfelek etkinliklerinde ödülleri gönderiyor. Çok sayıda bu şekilde ödül aldım. Tek sorun token ödüllerini hemen ama $ olarak gözüken ödülleri ise daha sonra vadeli bonus olarak gönderiyor. Bir etkinlikte ise BGB ödüllerini çok geç göndermişti. Token ödülleri ise hemen geliyor bazılarını kupon merkezinden aktif etmeniz de gerekebilir.

Çoklu hesap veya tanıdığınıza hesap açtıysanız da sizin cüzdandan para göndermeyin. Sonra şöyle oldu filan olmasın. İlk görev olan yatırma görevi sadece yeni kullanıcılar için geçerli. Bu yılbaşı etkinliği diye spot, vadeli limitleri biraz yüksek ama normalde daha düşük. Son olarak ise Kazan Aboneliği görevinde USDT esnek birikime 100$ üstü kilitleyin ve ardından hemen geri spot hesabınıza çekebilirsiniz. Çekiliş hakkını bu şekilde risksiz alabilirsiniz. Copy trade için ise zaten spot olarak istiyor kar/zarar oranını %1-2 yaparsanız o çekilişle de kazanç sağlayabilirsiniz. Vadeli vs görevleri ise aktif işlem yapanlar için, normal şartlarda o görevleri tamamlamak zor.